WTZi erkend

Huishoudelijke hulp

IkZijnWij biedt huishoudelijke hulp 1 en 2 aan:


Huishoudelijke hulp 1
Kunt u wel wat hulp gebruiken in de huishouding? Schakel dan IkZijnWij in voor huishoudelijke hulp. Wij ruimen op, maken schoon en doen de was. Zodat u weer kunt genieten van een schone badkamer, gedweilde vloer en opgeruimde kast. We brengen samen met u in kaart wat er in huis moet gebeuren. Uw wensen staan hierin centraal. Het streven is om een vaste medewerker aan u te koppelen.


Huishoudelijke hulp 2
Sommige cliënten kunnen de regie niet (meer) voeren over hun eigen huishouding bijvoorbeeld door dementie of een geestelijke handicap. Zij kunnen in aanmerking komen voor huishoudelijke hulp 2. Dit houdt in dat onze verzorgenden ook de wat zwaardere huishoudelijke taken op zich nemen. Naast de standaard taken, signaleren zij bijvoorbeeld ook veranderde omstandigheden in gezondheidssituaties. Voor deze maatwerkvoorziening is een indicatie nodig van de gemeente Kampen. Heeft u al een indicatie en wilt u gebruik maken van onze huishoudelijke hulp? meldt u aan.

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van de huishoudelijke hulp van IkZijnWij? Meldt u dan aan via dit formulier. De coördinator zal dan contact met u opnemen om te bespreken wat uw wensen zijn. Meer informatie? Bel ons op 0615376919 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.