WTZi erkend

Verslavingszorg van IkZijnWij

Ben jij afgekickt van je verslaving en heb je hulp nodig om niet terug te vallen? Dan kun je bij IkZijnWij terecht voor individuele en ambulante begeleiding. Wij helpen jou écht te veranderen in je denken, voelen en handelen. Daarnaast gaan we met jou werken aan een dagstructuur, bijvoorbeeld door het zoeken naar een betaalde baan. In het gehele traject kun je dag en nacht bij ons terecht. Onze buddy's staan voor je klaar!

IkZijnWij begeleidt cliënten aan de hand van het Minnesota Model. Dit behandelmodel gaat ervan uit dat verslaving een ziekte is met lichamelijke, psychologische en spirituele aspecten. We gaan samen in gesprek over de 12 stappen uit dit plan om toe te werken naar een andere levensstijl. Ook organiseren wij sessies met mede cliënten.

Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Cliënten kunnen ons altijd bellen met hun vragen of problemen. Wij merken dat het intensieve contact met onze behandelaars en met mede cliënten helpt bij het herstellen van de verslaving.

Kom jij net uit een afkickkliniek en wil je onze hulp bij het vervolgtraject? Neem dan contact op met het WMO-loket van de gemeente Kampen.